Армстронг:

Підвісна система типу армстронг як правило використовують в офісах і магазинах. Де пред'являють особливі вимоги до акустичними властивостями приміщень. Такий вид стелі підвищує акустичний комфорт приміщень. Монтують стелю типу армстронг з несучої системи Т профілів. Заповнюючи вільний простір акустичними плитами.

 Підвісна стеля армстронг з освітленням
 Підвісна стеля грильято з підсвічуванням

Грільято:

Такий вид стелі як правило використовують в ТРЦ, магазинах і офісах. Так як відповідає всім вимогам по пожежній безпеці й має гідний зовнішній вигляд. Грільято один з найбільш довговічних видів підвісних стель. Так як виробляється з листового оцинкованого металу з полімерної фарбуванням. Розмір комірки може бути від 50мм х 50мм до 300мм х 300мм.

З освітленням:

У більшості випадків для підвісних стель використовують LED освітлення з температурою свічення від 4000 до 4800 кельвінів. Ми розраховуємо освітленість приміщень в спеціалізованому програмному забезпеченні. Так як до різних типів приміщень пред'являють різні вимоги. Так само одним з важливих критерієм вибору LED освітлення є відсутність мерехтіння. Перевірити освітлення на мерехтіння досить просто. Ваведіте камеру смартфона на джерело світла і якщо побачите пульсацію, отже LED освітлення низької якості. Люди при перебуванні в такому приміщенні будуть швидко втомлюватися, може з'явитися головний біль і втому очей.

Підвісна стеля з освітленням
Підвісна стеля з підсвіткою
Підвісна стеля з підсвіткою
Підвісна стеля з підсвіткою
Товар додано до списку бажань
Product added to compare.